Het krijgen van een stoma kan veel impact hebben op je werkleven. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Voor de aankomende nieuwsbrief zoeken we nog iemand die – het liefst samen met zijn/haar werkgever – geïnterviewd wil worden.

We zijn vooral benieuwd hoe het voor jou was om weer aan het werk te gaan. Hoelang duurde het voordat je weer aan de slag kon? Kon je dezelfde werkzaamheden blijven doen? Hoe reageerden je collega’s? In hoeverre houdt je leidinggevende rekening met jou als stomadrager? Wij zijn benieuwd naar de antwoorden op deze (en nog meer) vragen.

Wil jij je verhaal doen? Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op.

ManVrouw

Wat doe je voor werk?

Doe je andere werkzaamheden sinds je een stoma draagt?

Zijn er extra faciliteiten op je werk gekomen sinds je een stoma draagt?

Hoe ondersteunt je werkgever je sinds je een stoma draagt?

Zouden we je werkgever ook kunnen interviewen?
JaNee

Mogen we foto's van je maken en publiceren middels de nieuwsbrief en website?
JaNee

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
JaNee

Ik ben akkoord met onderstaande privacy verklaring

Privacy Regelgeving Uw privacy is van belang voor Hollister B.V. en aan haar gelieerde ondernemingen (Hollister en Dansac). Hollister B.V. respecteert uw privacy rechten en erkent het belang om de informatie die wij over u verzamelen, te beveiligen. Leest u deze Privacy Statement alstublieft goed door voordat u uw toestemming verleent aan deze bepalingen. Persoonsgegevens die door Hollister B.V. worden verzameld kunnen contact informatie en informatie omtrent uw gezondheid, interesses / hobby’s, geslacht, leeftijd, product voorkeuren en levensstijl omvatten. Hollister B.V. kan deze informatie gebruiken om contact met u op te nemen over Hollister en Dansac en haar producten en diensten. Met uw instemming met deze Privacy Statement, kan Hollister B.V. deze informatie verwerken en delen met derde partijen (zorgverleners, distributie partners en anderen) om, namens Hollister en Dansac, contact met u op te nemen, of om u te voorzien van Hollister of Dansac producten voor de behandeling van uw aandoening. Hollister B.V. zal persoonsgegevens niet verkopen of verhuren aan derde partijen. De persoonsgegevens die Hollister B.V. verzamelt kunnen worden opgeslagen in een land buiten de Europese Unie, zoals de Verenigde Staten. U mag de persoonsgegevens die van u zijn verzameld te allen tijde inzien en aanpassen door contact op te nemen met Hollister of Dansac. Indien u niet langer meldingen van Hollister B.V., of derde partijen op verzoek van Hollister B.V, wenst te ontvangen, kunt u telefonisch contact opnemen met Hollister (0800-0230352 gratis) of Dansac (0800-3824111 gratis), maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.