Jouw leven

Een stoma, tijdelijk of permanent, is een levensgrote verandering. Eraan wennen en mee om leren gaan kost tijd en moeite. Voor de een meer dan voor de ander. Er is geen goede of foute manier, er is alleen een eigen manier, en die moet je vinden. Met behulp van de steun van familie en vrienden, de juiste producten, de expertise van je stomaverpleegkundige én met praktische informatie. Door kennis en tips te delen op allerlei gebieden willen we je helpen je eigen weg te vinden.

Van voeding, werken, kleding en sporten tot intimiteit en reizen. Want over het algemeen kun je met je stoma doen wat je voor je stomaoperatie ook deed. Misschien met wat aanpassingen, misschien pas een lange tijd na je operatie, maar er is veel mogelijk.

De informatie op deze website is gebaseerd op praktijkervaring. Van stomaverpleegkundigen en van mensen met een stoma. Al jarenlang delen stomadragers hun bevindingen en tips met ons zodat wij ze weer verder kunnen vertellen.

Heb je ook een tip of ervaring die je wilt delen? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar info@levenmeteenstoma.nl

De informatie op deze website is niet bedoeld ter vervanging van het advies van de eigen stomaverpleegkundige, of bij een medisch noodgeval. Schakel in geval van nood of twijfel altijd direct persoonlijke medische hulp in.